İddia ediyoruz ki okulumuza girdiğiniz anda güler yüzümüzü görecek farklılığımızı yakından hissedeceksiniz. Metropol Okullarında, her şey çocukların çok yönlü gelişimini en yi şekilde desteklemek üzere kurgulanmıştır. Büyük bir okuldaki sistem ve profesyonellik ile bir evdeki sıcaklık ve samimiyeti bir arada bulacaksınız. Çocuklarınızın güvenliği ve sağlığı için gösterilen özen ve emeği gördüğünüzde, çocuklarınızı bize emanet etmekte tereddüt etmeyeceksiniz.

İLETİŞİM ODAKLI İNGİLİZCE SİSTEMİ

İlkokul 1. sınıftan itibaren öğrencilerimiz, iletişim odaklı deneyimlerle yabancı dilde kendilerini  ifade etmeyi öğreniyorlar. İlkokul yabancı dil eğitiminde, yabancı dilde iletişim kurabilmek için performans ödevleriyle iletişim, sözlü anlatım ve karşılıklı konuşma yetilerinin gelişmesini sağlıyoruz.

ÇÖZÜM ODAKLI REHBERLİK DESTEĞİ

İlkokul 1. sınıftan itibaren öğrencilerimiz rehberlik ve psikolojik danışmanlık desteğiyle özgüveni yüksek, güçlü yönlerinin farkında bireyler olarak yetişiyor. Öğrencimizin belirlediği amaçları ve çözüm yollarını öğrenci ile birlikte ele alıyor, süreçte ona rehberlik ediyor ve öğrenciyi cesaretlendiriyoruz. Böylece karşılaştıkları sorunlarda çözüm üreten, ürettiği çözümü uygulayan, oluşabilecek riskleri üstlenebilen bireyler olarak yetişiyorlar.

FARK OLUŞTURAN

Kendisine, yaşadığı fiziksel ve sosyal çevreye, ülkesine ve insanlığa karşı duyarlı, dünyanın daha yaşanılabilir olması için çaba sarf eden ve gelecek nesilleri düşünen bilinçte bireyler yetiştiriyoruz.